Het opstellen van
een testament

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Je erfenis goed geregeld

Wanneer je overlijdt, hebben je nabestaanden het al zwaar genoeg. Om ze niet met extra zorgen achter te laten, is het belangrijk dat je je nalatenschap goed regelt. Dat doe je met een testament. Hierin leg je vast:

  • wie wat van je erft
  • wie als executeur je erfenis gaat beheren
  • hoe eventuele immateriële zaken geregeld moeten worden, zoals de voogdij over minderjarige kinderen

Uniek document

Een testament is een maatwerkdocument waarin je voorkeuren en wensen zorgvuldig zijn vastgelegd. Of je nu alleenstaand, gescheiden of getrouwd bent en of je nu wel of geen kinderen hebt, het is altijd belangrijk om je goed te laten adviseren over het opstellen van jouw testament. De notarissen van Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga helpen je graag en nemen de tijd om alle mogelijkheden met je door te nemen.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga met een 4/5*  7 reviews 

Google Reviews

Uw notarieel adviseur in
Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk