Huwelijkse voorwaarden

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Regel het voor de grote dag

Ga je trouwen, dan denk je graag aan al het moois dat erbij hoort: de feestelijke dag, de geloftes… samen de toekomst tegemoet. Toch is het verstandig om rekening te houden met de kans dat het huwelijk ooit stukloopt, hoe klein je die kans ook inschat. Dat kun je doen door huwelijkse voorwaarden op te stellen. Gaan jullie uit elkaar, dan maken zulke voorwaarden alles een stuk eenvoudiger.

Offerte aanvragen

Beperkte gemeenschap van goederen

Sinds 2018 trouw je automatisch in beperkte gemeenschap van goederen. Dat betekent dat de bezittingen en schulden die je al voor het huwelijk had, van jouzelf blijven. Alleen wat je tijdens het huwelijk samen opbouwt – bezittingen en schulden – is van jullie beiden.

Waarom toch huwelijkse voorwaarden?

Ook in deze situatie kan het slim zijn om huwelijkse voorwaarden op te stellen. Bijvoorbeeld wanneer één van jullie een onderneming heeft. Of wanneer jullie de woning anders willen verdelen dan 50/50. De notarissen van Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga stellen de huwelijkse voorwaarden graag voor jullie op, zodat alles klopt en precies aansluit bij jullie wensen en specifieke situatie.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Vraag gemakkelijk online
jouw vrijblijvende offerte aan

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw notarieel adviseur in
Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk