Alles voor jouw bedrijf,
vereniging of stichting

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Alles voor je bedrijf, vereniging of stichting

Wij helpen je graag met

Richt je een bedrijf, vereniging of stichting op, dan komt daar veel bij kijken. Het is dan prettig als je je niet hoeft te verdiepen in allerlei juridische zaken. Want die kennis hebben de notarissen van Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga voor je in huis. Dat scheelt weer!

Een goede start van je bedrijf

Wordt het een BV, NV of VOF? Het oprichten van een bedrijf begint met het kiezen van een rechtsvorm. Wij vertellen je graag over de voor- en nadelen van de verschillende juridische vormen. En kunnen je, op basis van jarenlange ervaring, helpen bij het maken van de juiste keuze.

Expertise voor je vereniging of stichting

Bij het oprichten van een vereniging of stichting zijn er weer andere zaken die je moet regelen en andere beslissingen die je moet nemen. Denk bijvoorbeeld aan het aanstellen van een bestuur en het opstellen van statuten. Ook daarbij bieden onze juridische experts ondersteuning.

Daarnaast helpen wij jou met de volgende zaken:

Veelgestelde vragen

Handige tips en

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Uw notarieel adviseur in
Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk