Kies voor zekerheid
bij de notaris

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Huis kopen of verkopen

Wij helpen je graag met

Ga je een huis kopen of verkopen? Dan moet je een koopcontract opstellen. Hierin staan onder andere alle afspraken die de koper en verkoper met elkaar gemaakt hebben. Ook bevat het koopcontract de voorwaarden die daarbij van toepassing zijn. Het is daarom heel belangrijk dat het contract waterdicht is. Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga kan dat voor je regelen.

Offerte aanvragen

Wat staat er in het koopcontract?

In het koopcontract vind je:

  • de gegevens van de koper en verkoper
  • alle informatie over de woning
  • de prijs en manier van betalen
  • de datum van oplevering
  • wat de koper eventueel overneemt, zoals vloeren of meubels
  • de ontbindende voorwaarden, bijvoorbeeld wanneer de koper de financiering niet rond krijgt of als de bodem vervuild blijkt te zijn
  • de hoogte van de waarborgsom, als die er is

Koopcontract laten opstellen of checken

Wij helpen je graag met

Het koopcontract kun je door ons laten opstellen. Zo weet je zeker dat alles klopt. Heb je het koopcontract zelf opgesteld of heeft de makelaar dat gedaan? Dan kun je het door ons laten controleren. Wij nemen het contract graag met je door.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Vraag gemakkelijk online
jouw vrijblijvende offerte aan

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw notarieel adviseur in
Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk