Notariskantoor Sint Nicolaasga

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Notariskantoor Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

Ko Bijaard Sint Nicolaasga

Saakje Corbee Waltje

Allround En Gespecialiseerd Notariskantoor

U kunt bij ons terecht als allround notariskantoor: we werken dagelijks met onroerende zaken (zoals eigendomsoverdrachten en hypotheken), ondernemingszaken (zoals het oprichten van een BV, een vereniging of stichting), familierechtzaken (zoals testamenten en levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten) en erfrechtzaken (zoals verklaringen van erfrecht en de afhandeling van nalatenschappen).

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in scheepszaken. Met onze expertise in scheepsrecht ondersteunen we u graag bij het opstellen van scheepshypotheken, de teboekstelling van schepen en de eigendomsoverdracht van te boek gestelde schepen. We werken daarvoor nauw samen met scheepsmakelaardijen.

Notariskantoor Sint Nicolaasga, Zakelijk En Persoonlijk

Of u nu particulier bent of ondernemer, u wilt dat uw ‘zaken’ goed geregeld worden. Wij hechten daarbij aan een goed persoonlijk contact. Iedere situatie is anders, ieder mens is anders. Door goed te luisteren naar uw wensen en ideeën kunnen we u goed adviseren. Daarom klopt u bij ons aan: goede begeleiding in belangrijke materie. Wij willen – net als u – duidelijkheid.

Goede advisering is niet altijd dure advisering. Goedkope advisering is dat wel. U kunt via onze website een offerte aanvragen, maar beter nog: maak een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek, dan kunnen we u een voorstel op maat doen.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Doordeweeks ’s avonds en zaterdagochtend (alleen op afspraak)

.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Uw notarieel adviseur in
Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk