Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
ko_bijaard_sint_nicolaasga

Notariskantoor in de buurt van Lemmer

Op zoek naar een notariskantoor in Lemmer? Op slechts een kwartier van Lemmer vindt u Hoekstra & Partners Notarissen, een ervaren en deskundig notariskantoor dat u graag voorziet van het juiste advies.

Deskundig notariskantoor voor Lemmer en omliggende plaatsen

Hoekstra & Partners Notarissen is met zes vestigingen een grote speler op juridisch gebied. Onze notariskantoren zijn gevestigd in Overijssel, Groningen, Utrecht, Friesland en Brabant. In Friesland hebben we twee vestigingen, Leeuwarden en Sint Nicolaasga. Vanuit ons notariskantoor in Sint Nicolaasga bedienen we klanten uit Zuidwest Friesland, waaronder klanten uit Lemmer.

Onze notarissen zijn allround gespecialiseerd en hebben dezelfde kennis is huis. Op het notariskantoor Lemmer zijn we u dan ook volledig tot dienst. Of u nu particulier bent of ondernemer, wij helpen u graag!

Waarom mensen uit Lemmer naar ons notariskantoor gaan

Op notariskantoor Hoekstra en Partners uit Sint Nicolaasga (nabij Lemmer) wordt altijd gewerkt met duidelijke taal. U hebt te maken met moeilijke materie, dus het is belangrijk dat alle elementen duidelijk worden toegelicht. Hier nemen we dan ook graag de tijd voor.

Naast duidelijke taal werken we met duidelijke tarieven. Wij willen voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. U weet bij Hoekstra & Partners Notarissen altijd waar u voor betaalt. U betaalt nooit teveel, want Hoekstra & Partners Notarissen werkt met scherpe tarieven.

Bezoek notariskantoor Hoekstra en Partners

Ons team van specialisten staat voor u klaar op notariskantoor Lemmer. Wij zijn doordeweeks te bereiken op werkdagen en ’s avonds, en in het weekend op zaterdagochtend.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Doordeweeks ’s avonds en zaterdagochtend (alleen op afspraak)