Notariskantoor in de buurt van Lemmer

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Deskundig notariskantoor voor Lemmer en omliggende plaatsen

Op zoek naar een notariskantoor in Lemmer? Op slechts een kwartier van Lemmer vindt u Hoekstra & Partners Notarissen, een ervaren en deskundig notariskantoor dat u graag voorziet van het juiste advies.

Hoekstra & Partners Notarissen is met zes vestigingen een grote speler op juridisch gebied. Onze notariskantoren zijn gevestigd in Overijssel, Groningen, Utrecht, Friesland en Brabant. In Friesland hebben we twee vestigingen, Leeuwarden en Sint Nicolaasga. Vanuit ons notariskantoor in Sint Nicolaasga bedienen we klanten uit Zuidwest Friesland, waaronder klanten uit Lemmer.

Onze notarissen zijn allround gespecialiseerd en hebben dezelfde kennis is huis. Op het notariskantoor Lemmer zijn we u dan ook volledig tot dienst. Of u nu particulier bent of ondernemer, wij helpen u graag!

Ko Bijaard Sint Nicolaasga

Jonatha Schievink

Waarom mensen uit Lemmer naar ons notariskantoor gaan

Op notariskantoor Hoekstra en Partners uit Sint Nicolaasga (nabij Lemmer) wordt altijd gewerkt met duidelijke taal. U hebt te maken met moeilijke materie, dus het is belangrijk dat alle elementen duidelijk worden toegelicht. Hier nemen we dan ook graag de tijd voor.

Naast duidelijke taal werken we met duidelijke tarieven. Wij willen voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. U weet bij Hoekstra & Partners Notarissen altijd waar u voor betaalt. U betaalt nooit teveel, want Hoekstra & Partners Notarissen werkt met scherpe tarieven.

Bezoek notariskantoor Hoekstra en Partners

Ons team van specialisten staat voor u klaar op notariskantoor Lemmer. Wij zijn doordeweeks te bereiken op werkdagen en ’s avonds, en in het weekend op zaterdagochtend

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Doordeweeks ’s avonds en zaterdagochtend (alleen op afspraak)

.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Uw notarieel adviseur in
Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk