Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen

Notariskantoor in de buurt van Heerenveen

Voor een deskundig notariskantoor nabij Heerenveen gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Wij zijn gevestigd in Sint Nicolaasga, maar 15  minuten van Heerenveen verwijderd.

Professionaliteit bij notariskantoor voor Heerenveen en omstreken

Hoekstra & Partners bedient een groot deel van Nederland vanuit zes locaties in Groningen, Overijssel, Utrecht, Friesland en Brabant. In Friesland zijn twee notariskantoren gevestigd, namelijk in Leeuwarden en Sint Nicolaasga. Ons notariskantoor in Sint Nicolaasga helpt Zuidwest Friesland, waaronder Heerenveen, op notarieel gebied.

Bij een groot notariskantoor als Hoekstra & Partners Notarissen kunt u altijd rekenen op professionele ondersteuning. Onze specialisten zijn stuk voor stuk deskundig binnen alle rechtsgebieden. Ons notariskantoor in Sint Nicolaasga is echter ook gespecialiseerd in agrarisch recht en kan u juridisch adviseren over landbouw en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Notariskantoor Hoekstra & Partners nog geen 20km verwijderd van Heerenveen

Bij notariskantoor Heerenveen staat duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Omdat we werken met moeilijke stof, nemen we de tijd om ons advies duidelijk over te brengen. We willen voorkomen dat u ons kantoor verlaat met vragen.

Naast duidelijke taal werken we met duidelijke en tevens scherpe tarieven. Ons notariskantoor geeft van te voren aan wat de verwachte kosten zijn. Complete duidelijkheid scheppen we met het “alles-inclusief-tarief”, waarbij van te voren een tarief wordt vastgesteld. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

notariskantoor
notariskantoor

We helpen u graag verder op ons notariskantoor

Vanuit ons notariskantoor in Sint Nicolaasga zijn we u graag tot dienst. U kunt op werkdagen, ’s avonds en in het weekend bij ons terecht. Neem contact met ons op mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Door de week ’s avonds en zaterdagochtend (alleen op afspraak)