Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen

Notaris in de buurt van Joure

Op zoek naar een professionele notaris nabij Joure? Bij Hoekstra & Partners Notarissen bent u aan het juiste adres. Hoekstra & Partners Notarissen is gevestigd in Sint Nicolaasga en bedient vele klanten in onder andere Joure, Lemmer, Balk en andere plaatsen binnen onze gemeente de Fryske Marren.

Notaris nabij Joure voor passend en deskundig advies

Hoekstra & Partners is een notariskantoor met ervaring. We zijn constant in ontwikkeling en zijn inmiddels uitgegroeid tot een notariskantoor met zes vestigingen in Nederland. Woont u in Joure? Dan kunt u terecht bij ons kantoor in Sint Nicolaasga.

Binnen een grote organisatie als Hoekstra & Partners Notarissen kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Bij ons vindt u dan ook altijd een deskundige notaris die een advies uitbrengt op basis van uw situatie.

Weten waar u voor betaalt bij onze notaris

Het inhuren van een notaris wordt vaak geassocieerd met hoge kosten. Hoekstra & Partners Notarissen biedt haar diensten aan tegen scherpe tarieven. Voor het inhuren van onze notaris betaalt u nooit te veel. Wij zijn helder in offreren en werken onder andere met het “alles-inclusief-tarief”. Hier wordt een vast bedrag afgesproken, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

We zijn niet alleen helder in offreren, maar ook in communiceren. Onze notaris neemt de tijd om de juridische materie zo toe te lichten dat u het advies volledig begrijpt.

Contacteer Hoekstra & Partners voor een deskundige notaris nabij Joure

Wilt u een afspraak maken met een notaris nabij Joure? Neem contact op met Hoekstra & Partners in Sint Nicolaasga. U kunt ons bereiken via mail, telefoon of op onderstaand adres.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Woensdagavond van 19:30 tot 21:30 (alleen op afspraak).