Zoekt u een notaris in de buurt van Heerenveen?

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Gespecialiseerde notaris voor Heerenveen en omstreken

Voor een deskundige notaris nabij Heerenveen gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Op ons notariskantoor in Sint Nicolaasga zit de notaris klaar om u te voorzien van een passend juridisch advies.

Hoekstra & Partners is goed vertegenwoordig in Nederland met vestigingen in Overijssel, Groningen, Utrecht, Friesland en Brabant. Vanuit ons notariskantoor in Sint Nicolaasga bedienen we onze klanten uit Heerenveen. Voor een deskundige notaris in Heerenveen bent u bij ons aan het juiste adres, ongeacht het advies dat u nodig heeft. Onze notarissen zijn allround gespecialiseerd en hebben kennis van verschillende rechtsgebieden. Dat mag u natuurlijk ook verwachten van een grote partij als Hoekstra & Partners Notarissen.

Charlotte Wind

Daphne Houtman

Waarom mensen uit Heerenveen naar ons notariskantoor gaan

Duidelijke communicatie staat hoog in het vaandel bij Hoekstra & Partners. Bij onze notaris kunt u rustig uw verhaal doen. Hij neemt de tijd om uw situatie te inventariseren en de tijd om zijn advies toe te lichten. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe het juridisch advies aansluit op uw situatie.

Bij Hoekstra & Partners Notarissen hoeft u nooit bang te zijn voor hoge of onverwachte kosten. Onze tarieven zijn altijd scherp en duidelijk, u weet precies waarvoor u betaalt. Zo werken wij met een “alles-inclusief-tarief”, waarbij van te voren een bedrag wordt vast gesteld. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te gaan.

Neem vrijblijvend contact op

Ons notariskantoor in Sint Nicolaasga ligt slechts tien minuten van Heerenveen. Voor een afspraak met onze notaris zijn we te bereiken op werkdagen, ’s avonds en in het weekend.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Doordeweeks ’s avonds en zaterdagochtend (alleen op afspraak)

.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Uw notarieel adviseur in
Sint Nicolaasga

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk